Tegnspråklig ledertrening


 

Minilederkurs - MILK - er et ettårig kurs for deg mellom 15 og 17 år som er nysgjerrig på nye fellesskap og mulighet for egenutvikling. 

Vil du bli kjent med nye folk og deg selv på en ny måte? Ha det gøy samtidig som du lærer noe nytt? MiniLederKurset MiLK er for ungdom som ønsker å bli kjent med seg selv, finne sin plass i fellesskapet og lære å stå opp for andre. Målgruppen er deg som har vært konfirmant og har lyst til å være med videre i kirken. Kanskje lurer du på om å være leder kan være noe for deg?

Å forstå seg selv er et viktig grunnlag for både å ta ledelse i eget liv, og være en trygg leder for andre. På MiLK får du hjelp til å utvikle en trygg identitet og mot til å være deg selv. Gjennom lek, aktiviteter og samtaler vil du få lære mer om hvordan vi bygger trygge fellesskap og hvilken plass hver enkelt kan ha i fellesskapet. Vi får også lære om ledelse og får trening i hvordan være leder i kirkens ungdomsarbeid.

Vi møtes første gangen i Oslo på Bli kjent-leir i september.

Påmelding innen 1. august. Egenandel kr 1000 - faktura sendes etter påmeldingsfristen.

Ledere i vekst - LiV er for de som etter MILK er klar for nye utfordringer! 

Har du lyst til å dra på turer og bli kjent med nye folk? Vil du prøve deg som leder?  Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på Ledere i vekst Basic! Et ettårig lederutviklingsprogram for deg mellom 16 og 19 år som er, eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

Vi tror at unge mennesker kan være synlige og troverdige ledere og talspersoner. Vi kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse, og du blir en del av et stort lederfellesskap som jobber under mottoet  Vær deg selv. Stå opp for andre. 

Påmelding innen 1. august. Egenandel kr 2000 - faktura sendes etter påmeldingsfristen.

 

Lurer du på noe?

Ta kontakt med kirkefagleder Hege R. Lønning på SMS 95209906 eller hl553@kirken.no!

Tilbake