Konfirmantleir

Tegnspråklig konfrmantleir 1.-4. 2.2018

Velkommen tl tegnspråklig konfrmantleir!

Flyer kan du laste ned her.

Påmelding med betaling av egenadelen skjer her.

I Døvekirken er vi heldige som har en felles leir for hele landet, med flotte dager sammen med mange gode opplevelser. Vi gleder oss til å se deg i Trondheim, og vi vil gjøre mye for at du skal få innholdsrike og gode dager. Dette gir en super mulighet til å bli kjent med konfirmanter fra andre steder, og dele av hverandres erfaringer rundt hverdagens utordringer, identitet og kultur. Konfirmantleiren er en viktig del av konfirmasjonsopplæringen.

I år blir leiren på Nidaros pilegrimsgård som ligger fint til ved Nidelva og sentralt i Trondheim, like ved Nidarosdomen! Konfirmantene reiser samlet fra sine distrikter til Værnes lufthavn, og videre derfra til pilegrimsgården. Når dere kommer, blir dere tatt imot av oss som vil vise dere hvor dere skal bo. Alle skal bo i to– og tre-mannsrom, og dere må være villige tl å inkludere alle. Vi ønsker at det skal bli godt, trygt og trivelig for ALLE.

Tema for leiren er DU SER MEG fra 1. Mosebok 16,13. Vi vil arbeide med teksten på ulike måter, og diskutere hvordan denne teksten kan tolkes ut fra vår virkelighet i dag. Vi satser på aktiviteter både ute og inne, og vil også tilbringe tid i Klosterbakken og Døvekirken i Trondheim.

EGENANDEL
Egenandelen på kr 1500 dekker reise, opphold, mat og alle aktiviteter. Bindende påmelding skjer på våre nettsider www.dovekirken.no og med innbetaling tl kontonummer 3000.17.70124 innen 1. desember 2017.
Ved påmeldingen det informeres om konfirmanten har en sykdom som krever medisinering eller annen oppfølging (f. eks. diet). Er det behov for ledsager må dette avtales på forhånd.

SMS-numre tl ansvarlige ledere
Oslo / Sandeford : Marianne 99349531