Om menigheten

i Nidaros og Sør-Hålogaland utenom Lofofoten, Ofoten og Vesterålen

Menighetskontoret finner vi i Klostergata 60, Trondheim – ikke langt fra kirken. Kontoret er bemannet med daglig leder, prest og trosopplæingsleder. Her er også møterom hvor det arrangeres hyggetreff, konfirmantundervisning, ungdomskvelder og menighetskvelder.

Menigheten strekker seg både sørover mot Dovre og Røros og nordover mot Bodø. Utenom Trondheim har vi regelmessig gudstjeneste på Lånke, i Levanger, Steinkjer, Mosjøen o g Bodø.   Hvor du enn bor i dette området, er du velkommen til å ta kontakt med oss.  Vi har konfirmantundervisning og trosopplæringsarbeid.  Vi samarbeider med døveforeninger i hele distriktet om gudstjenester utenfor Trondheim.

Vi samarbeider også gjerne med menigheten der du bor. Menigheten er også engasjert i to misjonsprosjekter – et på Madagaskar og et i Eritrea.